Продукти за душ no 515 (4)

Салчичонал 125

Салчичонал 125

Смес от добавки, подправки и подправки за производството на термично необработен месен продукт, наречен "Салчичон" или "Чоризо бланко" с качество "Екстра", произведен с техники за бавна зрялост (температура от 6 до 12ºC и начална влажност от 78 до 86%). Формат: чанта 4кг
MP-0 МАЗИЛО 400CC КАРТУША - СМАЗКА / ОРИГИНАЛНО МАЗИЛО

MP-0 МАЗИЛО 400CC КАРТУША - СМАЗКА / ОРИГИНАЛНО МАЗИЛО

MP-0 Мазнина 400cc Картридж Номер на артикула: 1009570 АРТ. НОМЕР НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ: 249050
Затварящ винт n. DIN910, шестоъгълен щепсел конусен и цилиндричен, квадратен щепсел, капачка шестоъгълна или кръгла

Затварящ винт n. DIN910, шестоъгълен щепсел конусен и цилиндричен, квадратен щепсел, капачка шестоъгълна или кръгла

Запушалки и капачки в различни размери и конструкции за затваряне на външни и вътрешни резби - подобно на DIN EN 10241:2000, броят на ръбовете на ключовата повърхност може да варира в зависимост от размера - Резба DIN EN 10226-1:2004 (стара DIN 2999) или ISO 7-1 (свързвания с уплътняваща резба) - NPT съгласно ASME/ANSI B1.20 (свързвания с уплътняваща резба) - Неръждаема стомана Материален номер 316 (устойчива на ръжда и киселини стоманена отливка)
NAC 27% - Азотен тор

NAC 27% - Азотен тор

Сред амонячните нитратни торове, един от най-важните е Калциевият амонячен нитрат. Доставянето на половината от азота под форма на нитрат и половината под форма на амоняк, благоприятства източник на азот с незабавно усвояване и друг, който се усвоява по-бавно. Предлага се, следователно, допълнителен азот, който остава задържан в почвата. Препоръчва се да се внася през целия цикъл на културата, в покривни приложения, близо до момента на най-висока нужда от азот на растението. Гарантирани богатства: Общ азот (N): 27,2 % Нитратен азот (N): 13,2 % Амонячен азот (N): 14 % Общ оксид на магнезий (MgO): 4 %